Elementary

Junior High

High School

Alternative

Bell Schedules

Monday - Thursday

 

Monday - Thursday   1st Lunch
 1st or 5th Period  8:10-9:40 am 90 Minutes
 2nd or 6th Period  9:45-11:15 am 90 Minutes
1st Lunch 11:15-11:45 am 30 Minutes
3rd or 7th period 11:50-1:20 pm 90 Minutes
4th or 8th period 1:25-2:55 pm 90 Minutes

 

Monday - Thursday   2nd Lunch
 1st or 5th Period  8:10-9:40 am 90 Minutes
 2nd or 6th Period  9:45-11:15 am 90 Minutes
3rd or 7th Period 11:20-12:50 pm 90 Minutes
2nd Lunch 12:50-1:20 pm 30 Minutes
4th or 8th period 1:25-2:55 pm 90 Minutes

 

1st & 2nd Lunch determined by 3rd/7th period class

Printable copy of all Bell Schedules

Friday

 

Friday  1st Lunch
1st or 5th Period 8:10-9:30 am 80 Minutes
2nd or 6th Period 9:35-10:50 am 75 Minutes
1st Lunch 10:50-11:20 am 30 Minutes
3rd or 7th Period 11:25-12:40 pm 75 Minutes
4th or 8th Period 12:45-2:00 pm 75 Minutes

 

Friday  2nd Lunch
1st or 5th Period 8:10-9:30 am 80 Minutes
2nd or 6th Period 9:35-10:50 am 75 Minutes
3rd or 7th Period 10:55-12:10 pm 75 Minutes
2nd Lunch 12:10-12:40 pm 30 Minutes
4th or 8th Period 12:45-2:00 pm 75 Minutes

 

1st & 2nd Lunch determined by 3rd/7th period class

Printable copy of all Bell Schedules

Assembly

 

Thursday Assembly  1st Lunch
1st or 5th Period 8:10-9:30 am 80 Minutes
1st Assembly 9:35-10:15 am 40 Minutes
2nd or 6th Period 10:15-11:35 am 80 Minutes
1st Lunch 11:35-12:05 pm 30 Minutes
3rd or 7th Period 12:10-1:30 pm 80 Minutes
4th or 8th Period 1:35-2:55 pm 80 Minutes

 

Thursday Assembly  2nd Lunch
1st or 5th Period 8:10-9:30 am 80 Minutes
2nd or 6th Period 9:35-10:55 am 80 Minutes
2nd Assembly 10:55-11:35 am 40 Minutes
3rd or 7th Period 11:40-1:00 pm 80 Minutes
2nd Lunch 1:00-1:30 pm 30 Minutes
4th or 8th Period 1:35-2:55 pm 80 Minutes

 

1st & 2nd Lunch determined by 3rd/7th period class
1st or 2nd Assembly attendance based on 2nd/6th period class
 

Thurs Training/Drill

 

Thurs Training/Drill   1st Lunch
Training/Drill 8:10-8:50 am 40 Minutes
 1st or 5th Period  8:50-10:10 am 80 Minutes
 2nd or 6th Period 10:15-11:35 am 80 Minutes
1st Lunch 11:35-12:05 pm 30 Minutes
3rd or 7th period 12:10-1:30 pm 80 Minutes
4th or 8th period 1:35-2:55 pm 80 Minutes

 

Thurs Training/Drill  2nd Lunch
Training/Drill 8:10-8:50 am 40 Minutes
 1st or 5th Period  8:50-10:10 am 80 Minutes
 2nd or 6th Period  10:15-11:35 am 80 Minutes
3rd or 7th Period 11:40-1:00 pm 80 Minutes
2nd Lunch 1:00-1:30 pm 30 Minutes
4th or 8th period 1:35-2:55 pm 80 Minutes

 

1st & 2nd Lunch determined by 3rd/7th period class

Printable copy of all Bell Schedules